Friday, June 28, 2013

Kryesia e PD vendos: Kryetari do zgjidhet me nje anetar nje vote

Partia Demokratike ka vendosur te zgjedhe me formulen nje anetar nje vote kryetarin e ri te Partise Demokratike. Ne fillim te mbledhjes se kryesise se PD Berisha eshte shprehur se formula me e mire do te jete ajo e nje anetar nje vote. Kjo per te mos sjelle nje ndikim te figurave qe kane mbeshtetje ne Kuvendin e PD. DUket se propozimi i fundit i Berishes eshte mbeshtetur nga te gjithe anetaret e kryesise.

Menjehere pas mbledhjes Berisha tha se te gjithe demokratet dhe ata qe kerkojne te fitojne postin e kryetarit te PD kane mundesine te dorezojne kerkesen per konkurimin. ndersa tha se shpreson qe brenda korrikut kreu i ri te jete zgjedhur.

No comments: