Saturday, November 8, 2014


Friday, November 7, 2014

FSHF i kërkon qeverisë shpejtësi për “Loro Boriçin”

Institucioni i futbollit vë alarmin për Loro Boriçin nëse ai do të jetë gati për një ndeshje ndërkombëtare pasi puna atje mund të jetë shumë e madhe
Në Federatën Shqiptare të futbollit janë të bindur se është vonë për stadiumin “Loro Boriçi”. Që prej 24 tetorit kur kryeministri Edi Rama dha zyrtarisht lajmin po mendohet çdo hap për stadiumin “Loro Boriçi”. “Është vonë. Duhet të lëvizim sepse muajt ikin dhe do ta kemi vështirë që të jetë gati për ndeshjen e tetorit të ardhshëm”,