Monday, September 3, 2018

Si dukej Jul Deda

Viti 1996 ishte një periudhë shumë e madhe ndryshimi për shqiptarët. Menjëherë pas prishjes së sistemit ata u dyndën për të kaluar kufijtë me idenë për të pasur kushte më të mira jetese.

Kush tha se akullorja ju shëndosh? Ja si ta shijoni dhe mos të shtoni fare në peshë

Në qoftë se ka një tundim të madh gjatë muajve të verës

Dua Lipa bën ndryshimin drastik në pamje, nga një brune e ëmbël kthehet në një bionde tërheqëse

Dua Lipën jemi mësuar që ta shohim në skenë gjithmonë me flokët e zeza të prera shkurt.

Friday, May 25, 2018

Radio "ILIRIA" Detroit