Sunday, May 26, 2024

Si e ktheu SPAK-u Veliajn nga Lali në LOLO

 


Bën vaki edhe kështu, ai që e quante veten lali dhe shiste fiq, mund të kthehet nga lali në lolo dhe këtë e ka bërë SPAK-u me kryebashkiakun e Tiranës, Erion Veliaj.

Dikush do të pyesë pse lolo, po e renditim poshtë mes rreshtash.

Kur SPAK-u dhe prokurori Dritan Premçi firmosën marrjen në pyetje të