Saturday, February 3, 2024

Regjimi po importon me shpejtësi një shtresë masive të përhershme të nënshtruar


 SHUMICË E PËRHERSHME: Skenat e pushtimit masiv që po shohim vazhdimisht në kufi dhe operacionet e ndërhyrjes në zgjedhje kundër Donald Trump nuk janë ngjarje të izoluara.

Përgjigju Arben Ahmetajt, z. Rama!


 Shkruar nga Gjergj Zefi

I pafajshëm a pjesë e grupit të pushtetit, nga vendi ku është strehuar, Arben Ahmetaj ia bëri këtë shërbim Shqipërisë. Ai foli hapur dhe akuzat e tij kanë emra konkretë...

Thursday, February 1, 2024

“…….Gënje, e Gënje ,se diçka do të mbesë”


 Nga Beqir SINA


Me këtë parim po vepronë tash e sa kohë, gazeta TemA, me pronar e themeluesin e saj, zotin Mero Baze, dhe disa “thirrësa të këllira”, që i riprodhojnë “gënjeshtrat” që i pregatit si çdo herë,”bylmetorja” e super/mjeshtrit tashmë të këtillë Mero Baze.