Monday, January 5, 2015

23 dinastitë më të fuqishme në Shtetet e Bashkuara

Nëpërmjet parave, talentit apo thjesht publicitetit të mirë, disa familje dominojnë në jetën amerikane. Ata janë dinastitë e vjetra legjendare, dinastitë industriale të shekullit 20, dinastitë e sportit dhe zbavitjes, dhe dinastitë politike që kanë një sasi surprizuese pushteti për një vend demokratik. Ne morëm në shqyrtim dinastitë më mbresëlënëse amerikane dhe i renditëm ato, duke pasur parasysh

Sunday, January 4, 2015

Nje katolik ende me shprese ne dyert e Partise Demokratike

Nga Paulin Paplekaj
Në një realite shqëror, të tejngopur me politikë, ku në çdo media vizive, apo të shkruar, i përçohet publikut mbi nëntëdhjetë