Monday, February 19, 2024

Amerikë, po ju jap…


 Zonja Presidentja Michelle Obama: Ajo është e preferuara e tretë për një arsye, Barack tashmë po bën gjysmën e punës - dhe Joe thjesht nuk mund të vazhdojë. AMBER DUKE jep arsyet joshëse pse dhe si mund të ndodhë me të vërtetë

A është Michelle Obama gati të ndjekë hapat e Hillary Clinton?
Unë nuk po sugjeroj që ish-Zonja e Parë të marrë një çekiç në celularët e saj të vjetër ose të gënjejë Kongresin.
Po shkruaj për mundësinë e pamohueshme që Michelle përdor famën e të shoqit për të nisur karrierën e saj politike.

Sunday, February 18, 2024

Basha: Të njëjtët njerëz që lidhen me aferën Rama-McGonigal, lidhen dhe me aferën e inceneratoreve


 Kryetari i PD zyrtare, Lulzim Basha, në kuvendin zgjedhor të degës 6 të PD në Tiranë, në Kombinat, ka deklaruar se të njëjtit njerëz që lidhen me aferën Rama-McGonigal lidhen dhe me aferën e inceneratoreve.