Thursday, April 17, 2014

Intervistë e ish kryeministrit Berisha dhënë për ABC News

Pyetje: Sot mbushen 15 vjet nga eksodi i kosovarëve, genocidi serb ndaj popullit të Kosovës, mikpritja e shqiptarëve, një histori që ndoshta nga ky moment ishte më e keqja e kosovarëve por filloi të përmirësohej më pas. Sot Kosova është e pavarur çdo vit ka një përkujtim në Kukës për këtë ngjarje. Si e përjetoni ju, si e përcillni dhe cili është edhe mesazhi juaj për popullin shqiptar por edhe atë të Kosovës?

Sunday, April 13, 2014

Zgjedhjet në PD, zbardhet udhëzimi: Deputetë dhe të zgjedhur vendorë jashtë gare

NGA: ELDA MENGATIRANE-Deputetët demokrat apo të zgjedhurit vendor të djathtë përjashtohen nga gara për kryetar dege të PD. Në udhezimin e ri i cili mban firmën e kryedemokratit Basha dhe u është shpërndarë të deleguarve në rrethe theksohet se: “në propozimin e kandidatëve për kryetar dege të PD, duhet të respektohet mospajtueshmeria e mandatit të kryetarit të degës së PD, me mandatin e të zgjedhurve: deputet, kryetar këshilli apo qarku, kryetar bashkie apo kryetar komune.