Wednesday, January 21, 2015

Hipokrizia e tre lapsave në xhepin e Ramës

Po të isha gazetar i “The Indipendent”, edhe mua mund të me bënte përshtypje pozitive gjetja me tre lapsat në ngjyrat e flamurit francez te xhepi i xhaketës së Kryeministrit shqiptar gjatë manifestimit të solidaritetit në Paris. Por edhe pse nuk jam gazetar anglez, kjo nuk më pengon që të gjej here pas here suksese stilistike në performancën e tij, ndonëse unë jam kundërshtar politik dhe ekzibicionizmi nuk ka të bëjë fare