Thursday, December 22, 2016

Kastriot Dervishi publikon modelin e betimit të nëpunësit në regjimin fashist

Në Ministrinë e Punëve të Brendshme të regjimit fashist, betoheshin rregullisht të gjithë nëpunësit e shtetit. Një model i shkresës së këtij betimi, ndodhet bashkëlidhur.

Wednesday, June 17, 2015

Koment: një prej atyre që mund të qeverisin

Ai nuk është ndonjë orator i madh: Jeb Bush tani ka hyrë në garë si kandidat për president i republikanëve. Ai ishte nervoz, kur u shfaq në podium. Ai rëndom merrte shishen e ujit pranë pultit të referuesit dhe buzëqeshte shpesh disi konfuz para kamerave televizive. Por as Hillary Clinton, favoritja e demokratëve, javën e shkuar gjatë prezantimit të saj në Nju Jork nuk ishte më mirë.

Saturday, May 23, 2015

Profili i bashkisë Malësi e Madhe

Malësia e Madhe përmban bukuri të shumta natyrore, por zhvillimi i turizmit malor ka hasur në pengesa të shumta për shkak të mungesës së infrastrukturës.