Monday, June 16, 2014

Dëshmitrari: Rama i tha Krastës, je bythëq..., Krasta i tha, psikopat e paske marrë kokainën sonte

Portali “Ekspres.al” ka zbradhur detaje të reja të sherrit mes Ramës dhe prezantuesit të mirënjohur, Adi Krasta.
Sherri ka shkuar gati deri në konfrontim fizik mes Ramës dhe Krastës për shkak të ofendimeve të lëshuara nga Rama në drejtim të Krastës. Krasta, as nuk e ka pritur një mënyrë të tillë reagimi, por ai edhe nuk ka pasur asnjë mundësi që t’i ikë një kryeministri të sëmurë, i cili sapo ka hyrë në restorantin “Padam” ka nisur ulërimat në drejtim të Krastës. Ulërima e parë e Ramës në drejtim të Krastës ka qenë “Je tradhëtar. Hodhe poshtë miqësinë dhe u bërë këlysh i Berishës”. Krasta