Wednesday, February 14, 2024

Sa të verteta duhet të jenë në lidhje me Arben Ahmetaj ???

 Arben Ahmetaj i dorëzon shërbimit grek një kasetë me rrëfime shantazhuese, punoi për Fredi Belerin para arratisjes, disa fakte dhe fijet me lobin antishqiptar, lidhjet me Irfanin, Metën, Boden dhe disa afera të panjohura