Monday, June 17, 2024

Mos mbështesni non-gratan, mbështesini kreun e mafies!

 


Nga Enver Bytyçi 

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës ka publikuar një njoftim, me të cilin rikonfirmon se ky vend (SHBA-të) nuk dëshiron që politikanët të sanksionuar prej saj të mbështeten nga politikanë të tjerë si dhe elektorati. Fjala është sërishmi për të goditur liderin real dhe zyrtar të Partisë Demokratike, Sali Berishën.