Saturday, March 9, 2024

Council of American Ambassadors; "Balkans Mission Report"


May 7-14, 2023

In May 2023, a delegation of ten members of the Council of American Ambassadors (CAA),

Këshilli i Ambasadorëve Amerikanë: Sanksionimi i Berishës, antiligjor dhe i pambështetur në prova


Pas kongresmenëve të shumtë, këtë herë kundërshtimi dhe konstatimi i sanksionimit pa të drejtë i liderit të opozitës Sali Berisha vjen