Saturday, September 27, 2014

Mashtrimi publik i karrierës nga Niko Peleshi

Nga Elvi Fundo 
Zv/Kryeministri i qeverisë Rama, në pak kohë po del një gënjeshtar dhe mashtrues. Këtë ai e bën publikisht edhe në faqen zyrtare kryeministria.al. Në këtë faqe të gjithë ministrat kanë nga një përshkrim të jetës së tyre dhe nuk mungon as përshkrimi i jetës së Niko Peeleshit. Por çuditërisht tek përshkrimi i tij konstaton gënjeshtra dhe mashtrime publike.
Midis rreshtash shkruhet 

Tuesday, September 23, 2014

Biletat/ FSHF çmime stratosferike për ndeshjen ndaj Danimarkës

FSHF ka bërë publike çmimet e biletave për ndeshjen e 11 tetorit që Shqipëria do të luaj kundër Danimarkës në Elbasan Arena.

Papa Françesku: Shqipëria nuk është vend mysliman, por europian

Në udhëtimin e kthimit nga Shqipëria, Papa Françesku ka pohuar se Shqipëria është një vend europian për kulturën që ka dhe bashkëjetesën që ka trashëguar. “Të tria besimet kanë dhënë prova dhe besojnë në Zot dhe tani japin prova se kanë vëllazëri”
Në udhëtimin e tij të kthimit drejt Vatikanit, pas vizitës 11 orëshe në Shqipëri, Papa Françesku ka ndarë me gazetarët shqiptarë që ndodheshin në avion, mbresat e tij. Ati i Shenjtë ka pohuar se Shqipëria nuk është një vend mysliman,

Sunday, September 21, 2014

Mirëserdhe Papa Françesku! Ati i Shenjtë mesazh Botës: Shqipëria, shembull frymëzimi

Ati i Shenjtë, Papa Françesku prek tokën shqiptare për të bekuar njerëzit e saj. Papa i të thjeshtëve zgjodhi për të filluar vizitën e tij në Evropë një vend si Shqipëria. Ati i Shenjtë zgjodhi Tiranën më shumë se sa një nga kryeqytetet e mëdha, për të përgëzuar një kishë në rritje në një vend që ka dalë nga një diktaturë e tmerrshme dhe që ka një bashkëjetesë të përsosur fetare.