Saturday, March 23, 2024

Paktet sterile të Lulzim Bashës


 Nga Indrit Vokshi

Dua ta sqaroj qysh në fillim se jam pro ndryshimit të skenës politike, jam pro personave të rinj, jam pro ndryshimit të mënyrës se si bëhet dhe zhvillohet politika në Shqipëri. Jam pro një realiteti të ri politik, ekonomik dhe institucional.

Pazaret Rama-Berisha-Basha


 Nga Indrit Vokshi

Në vitin 2017 Lulzim Basha mbylli çadrën dhe shkoi në pakt me Edi Ramën. Pakti ishte kundër partive të vogla apo partive të reja. Ishte pakt kundër një sistemi politik pluralist dhe demokratik, kundër vlerave euro-atlantike të cilat sot po përmenden kaq shumë.