Sunday, August 31, 2014

Shqiptarëve q*** nonën që të të thonë baba/ Zbardhen mesazhet Veliaj-Fuga për dasmën në kalanë e Gjirokastrës


Jamarbër Malltezi: Planin e bregdetit s’e njeh askush, interesat e Ramës klienteliste

Nga: VALENTINA MADANI
TIRANE- Jamarbër Malltezi, ekspert mjedisi, pedagog i planifikimit të territorit denoncon politikat që po ndjek kryeministri Edi Rama lidhur me territorin. Malltezi flet për "Gazeta Shqiptare" për planifikimin e territorit, prishjet nga INUK përgjatë vijës bregdetare, si dhe vendimin e Bashkisë së Tiranës në zonën e Liqenit. Z.Malltezi i kujton kryeministrit aktual se zona bregdetare ka plan zhvillimi të standarteve më të mira evropiane, por që Rama kërkon të jetë kryeministër dhe kryebashkiak i çdo qyteti.

Gjergji Papa: Bojkoti do vazhdojë derisa Rama të reflektojë

Nga: VALENTINA MADANI
Deputeti i PD-së, Gjergj Papa dënon sulmin e pareshtur të kryeministrit Edi Rama ndaj institucionit të Presidencës dhe kreut të saj, Bujar Nishani. Z.Papa thotë për "Gazeta Shqiptare", se nuk është e vërtetë që z.Nishani merr porosi nga PD-ja, siç pretendon z.Rama. E vërteta sipas tij, është se Rama kërkon pushtet absolut; bashkë me mazhorancën kërkojnë të shtënë në dorë dhe për të pasur në kontroll të gjitha institucionet e pavarura të vendit.