Wednesday, July 10, 2013

Këshilla që tërë jeten duhet ti keni parasysh

Është e vërtetuar se stresi kronik shkakton sëmundje të shumta. Prandaj përpiquni të mos nervozoheni në situatat e mëposhtme:
1.Nuk është e rëndësishme se çfarë mendojnë të tjerët për ju, besoni.
2.Orari i mbingarkuar me punë të cilat me të vërtet nuk janë reale sjell vetëm dëme.
3.Sigurisht gjithë jetën nuk do të dukeni njëjtë, pamja ndryshon.

4.E keni parë javën të fillojë pa ditën e hënë? Jo? Pse atëherë të nervozoheni?
5.Lidhjet ndërpriten dhe nga gjëra të tilla nuk vdes askush.
6.Sëmundje ka sa të doni, por për ato nuk mendohet çdo ditë.
7. Nuk duhet të ju interesoj se çfarë njerëzit tjerë bëjnë me jetën e tyre.
8.Thashethëmet janë më të dëmshme për ata që i përhapin.
9.Bllokimet e trafikut me siguri nuk mund ti zgjidhni ju.
10.Shtëpinë do ta pastroni dhe rregulloni gjatë gjithë jetës, por nuk është me rëndësi të premten ose të dielën.
11.E ardhmja nuk ka mbërritur ende.
12.Mplakja padyshim që nuk mund të parandalohet, andaj jetoni dhe gëzoheni me jetën.
13.Shefi i keq nuk është më i vlefshëm se shëndeti juaj.
14.Personat që ju nervozojnë dhe janë negativ, largoni na jeta juaj.
15.Jeta nuk është e bazuar në të holla, ata vijnë dhe shkojnë.

No comments: