Friday, July 12, 2013

Kastriot Islami: Qeverinë e morën budallenjtë, njerëzit e zgjuar u përbuzën

Shkruar nga Erind KUÇI
Kastriot Islami nuk ka punë tjetër tani, veçse të zbulojë shkaqet e humbjes së thellë të partisë së tij më të re.
Në një postim në Facebook, ai e ka gjetur si shumë demokratë, fajin tek populli. Sipas Islamit, në pushtet kanë ardhur budallenjtë, kurse të zgjuarit janë përbuzur. “Një thënie e viteve 700-750, pra para më shumë se 1300 vjetësh. “Do të vijë për njerëzit një kohë
në të cilën qeverinë do ta marrin në dorë budallenjtë, dhe do të vijë një kohë në të cilën njerëzit e zgjuar e të urtë do të përbuzen”, Ibrahim ibn Ed’hem,” shkruan Islami.

No comments: