Friday, May 31, 2013

Zgjedhjet, Arvizu apel për pjesëmarrje në votime

Ambasadori amerikan në Tiranë, Aleksandër Arvizu i bën apel shqiptarëve të pjesëmarrje masive në votime. Duke komentuar për situatën zgjedhore në Shqipëri, Arvizu shkruan në profilin e tij në Facebook se zgjedhjet janë një moment emocionues për Shqipërinë dhe se duhet votuar për një arsye.


“Këtu eshte periudha e zgjedhjeve. Moment emocionues për Shqipërinë. Pse duhet të votoni? Që të bëheni pjesë e demokracisë,” shkruan Arvizu

No comments: