Monday, September 5, 2011

Krujf: Murinjo është i fiksuar për të mundur Barcelonën

Johan Cruyff
Legjenda e futbollit Holandës dhe ishte lojtari i Barcelonës Johan Krojf është shprehur se sjellja e trajnerit të Realit Jose Mourinjo ishte një gjest i ulët.
“Ishte një akt arrogance dhe impotence, Shumë thonë se e ka bërë që njerëzit të flasin për incidentit dhe jo për ndeshjes por unë nuk e besoj këtë”, tha Krojf.
Murinjo i futi gishtin në sy ndihmësit të trajnerit të Barcelonës Tito Vilanova në përfundim të ndeshjes për Super-Kupën e Spanjës.
“Problemi është se Murinjo është i fiksuar për mundur Barcelonën. Por ai e ka kaluar cakun këtë herë. Të dy skuadrat janë ndeshur edhe herë të tjera me njëra-tjetrën por nuk ka qenë kur kaq keq”, ka thënë Krujf.
Lidhur me sjelljen e Murinjos kanë nisur hetimet por ende nuk është bërë i ditur ndonjë vendim.

No comments: