Monday, September 5, 2011

Kapelo: Duhet gjendur zgjidhja për të ndalur këtë Barcelonë


Fabio Kapelo
Fabio Kapelo, trajner i kombëtares së Anglisë thotë se klubet në Spanjë do të gjejnë një zgjidhje për të ndalur vrullin e Barcelonës.
Katalanasit konsiderohen si klubi më i mirë i futbollit në histori por Kapelo mendon se dominimi i tyre nuk do të zgjasë përgjithmonë.
“A mund të shohim ndokënd që të ndaloi Barcelonën në të ardhmen? Unë mendoj se po, është e mundur”, tha Kapelo. “Zgjidhja gjendet duke njohur forcën e tyre. Mund ta studioni duke para kasetat. Disa ekipe mund ta gjejnë zgjidhjen për të mposhtuar Barcelonën”, ka nënvizuar trajneri i Anglisë.
Barcelona sezonin e kaluar arriti të fitojë Kampionatin Spanjoll, Ligën e Kampionëve dhe ka nisur sezonin e ri me fitimin e Supër-Kupës së Spanjës dhe Super-Kupës së Evropës.

No comments: