Wednesday, July 3, 2013

Komunizmi universal i Luljeta Lleshanakut

Bisedë me autoren për librin e ri “Pothuajse dje”
Luljeta Lleshanaku voton pas gjashtë vjetësh librin e ri “Pothuajse dje”. Poetja më e përkthyer bashkëkohore e këtyre njëzet viteve, tregon për “ABC News” për gjurmët e forta të epokës së komunizmit në jetës e saj dhe të brezit të saj e lindur në 68-ën, dhe interpretimi që i bën Lleshanaku në poezinë e saj. 


No comments: