Saturday, May 18, 2013

Interviste me gazetaren e mirenjohur te Zerit te Amerikes, znj.Zamira Edwards

Interviste me gazetaren e mirenjohur te Zerit te Amerikes, znj.Zamira Edwards, e cila se bashku me motren dhe vellain e saj u arratisen me not nga regjimi diktatorial ne vitin 1984. Znj.Edwards flet ne kujtim te vellait te saj i cili humbi jeten, dhe njekohesisht ndihet
e bekuar qe ndodhet ne vendin me demokratik te botes, ne Amerike. TV Alba Life ka transmetuar kroniken e plote te 70 Vjetorit te Zerit te Amerikes ne shqip ne kanalet televizive dhe njekohesisht eshte dhene dhe nga paketa digitale TV Alb.
Per me shume ju mund te shtypni ne kete vidio ne youtube:

 http://www.youtube.com/watch?v=WSDub1RD4hQ&feature=youtu.be

No comments: