Friday, May 17, 2013

Interviste me Dr.Elez Biberaj, Nderi i Kombit, dhene TV Alba Life, New York

Interviste me Dr.Elez Biberaj, Nderi i Kombit, si dhe Drejtori I Euroazise per Zerin e Amerikes, VOA, marre ne 70 Vjetorin e Zerit te Amerikes ne Shqip ne Washington DC. Kronika e plote e aktivitetit qe u zhvillua ne seline e Zerit te Amer...ikes po transmetohet ne kanalet televizive si dhe ne paketen TV Alb, ne kanalin 53 pergatitur nga TV Alba Life, New York.
Per me shume ju mund te ndiqni intervisten ne kete lidhje:
 

 

No comments: