Sunday, October 24, 2010

Rea dhe Gregori 'miq të fshehur' në Facebook


Rea Xhillari është vajza e Linda Ramës. Rea është fëmija i vetëm i Lindës nga martesa e parë. Ajo ka lindur më 18 shkurt të vitit 1990. I ka kaluar të 20-at. Nuk jeton në Shqipëri, që pas mbarimit të shkollës së mesme. Vazhdon studimet jashtë vendit në degën e Arkitekturës. "Rea është kuptimi më i madh i jetës sime. Ajo studion për Arkitekturë në Vjenë. Është një fëmijë shumë komunikues. Këtë e ka jo vetëm për shkak të asaj që vijimësisht babai i Reas dhe unë kemi bërë, por veçanërisht për shkak të vëmendjes dhe të një kujdesi të posaçëm që gjyshërit e Reas kanë dhënë për të" - tha Lindita për vajzën e saj.


Rea ka udhëtuar dje nga Vjena për të qenë pjesë e darkës familjare në Pezë. Rea dhe Gregori djali i Edi Ramës nga martesa e parë, janë thuajse moshatarë. Ata janë njohur me njëri tjetrin nga afër në darkën e mbrëmshme, por në fakt janë bërë që më parë miq në Facebook. Sapo historia e Lindës dhe Edi Ramës, mori dhenë, është e kuptueshme që dy të rinjtë "morën masa" të shpejta.


Ata i fshehën profilet e tyre për të ruajtur priatësinë. Gregori e ka prej kohësh të "pakalueshëm" profilin e tij në Facebook, madje edhe për miqtë e tij ai ka një emër tjetër me të cilin prezantohet në rrjetin e njohur social. Kurse Rea e ka rritur nivelin e privacisë në faqen e saj, ditët e fundit, menjëherë sapo nëna e vet u vu në qendër të vëmendjes.

No comments: