Sunday, October 24, 2010

Mariza Ikonomi në një duet ndryshe me Bojken Lakon


Mariza Ikonomi po përgatitet të dalë me një klip të veçantë në karrierën e saj muzikore, do të jetë pikërisht një duet me artistin Bojken Lako. Kënga titullohet “Dua të harroj” dhe do jetë një krijim i realizuar në rrymën rock. Do të jetë kjo shfaqja e parë e Mariza Ikonomit me një klip të ri pas një periudhe mungese. Aktualisht Mariza këndon “live” në disa bare të Tiranës. Pas një pauze të gjatë, këngëtarja po punon për këngën në të cilin do prezantohet ndryshe si në muzikë, ashtu dhe në look. Thuhet se këngëtarja nuk do të marrë pjesë në ndonjë festival pasi është e ftuar të këndojë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Ajo ka nisur përgatitjet për repertorin që do të përzgjedhë të këndojë “live”, edhe pse ende nuk ka caktuar një datë fikse për mbajtjen e koncertit. Ndërkohë që Bojken Lako, pas largimit nga “Top Channel”, vitin e kaluar iu rikthye konkurrimit në Festivalin e Radio-Televizionit Publik Shqiptar me këngën “Love, love, love”. Aktualisht ai punon si regjisor i programeve dhe show-ve muzikorë në Televizionin Kombëtar “Klan”.

No comments: