Monday, December 11, 2023

Zef Nacaj

 


ZEF NAÇAJ - ka lindë në Vermosh të Kelmëndit. Inxhinjeri i talentuar dhe duararte,punoj dhe drejtoj në ndermarrje presticioze në Shkoder ku edhe ka jetua. Sot e afro çerekshekulli jeton në SHBA ( New York dhe Florida) se bashku me bashkshorten e tij Marianen. Ing.Zef Naçaj është piktor i talentuar i portretit e pejsazhit,projektues dhe zbatues i zoti. Ka shkruar bukur libra me publicistike historike dhe monografi te figurave malsore...

No comments: