Monday, December 11, 2023

Ervin Tinaj

 


ERVIN TINAJ ka lindë në Vermosh Kelmënd. Eshtë rrite dhe ka mbaruar shkollen në Amerike. Eshtë me liçense Avokat në Amerike.

Në vitin 2022 është zgjedhur President i Shoqates Atdhetare " Kelmëndi" me qëndër në shtetin e Michiganit. Ai ka kryer pune të rëndesishme organizative dhe në nivel ligjor për tu njohur dhe nga organizma relevant amerikan.

No comments: