Monday, December 11, 2023

Luigj Jaku

 


LUIGJ JAKU ( NILAJ) prej Vukli t'Kelmëndit,jeton prej vitesh në Michigan me bashkeshorten e tij Dranen dhe dy djemtë,Gezimin e Rinin me familjet e tyre te mrekullueshme. Luigji edhe pse në stinen e moshes së trete nuk priton që tu pergjigjet thirrjeve të komunitetit për raste gezimi e më shume. Fjala e tij degjohet,pra ai është faktor për mire në çdo organizim ...rd

No comments: