Monday, December 11, 2023

Nikolle Grishaj

 


Biznesmeni nga Lepushe e Kelmëndit NIKOLLE GRISHAJ,i rritun në Guci nen Malin e Zi, punon e jeton më shume se gjysem shekulli në New York. Femijet i kane lindur,rritun dhe shkolluar në New York por i flasin,shkruajne dhe lexojne bukur gjuhen shqipe.Nikolla se bashku me bashkshorten Dila kane nje familje te mrekullueshme shqiptare,biznese të mira në New York. Nikolle Grishaj ka qene sekretar i fondacionit per grumbullimin e dollarve për ngritjen e Monumentit Preke Calit në Shkoder. Po ashtu ka drejtuar financat dhe ndertimin e kishes katolike te Gucise dhe nje seri projektesh te tjera në atdhe dhe me komunitetin shqiptar në Amerike... RD

No comments: