Monday, December 11, 2023

Nikolin Cekaj

 


NIKOLIN CEKAJ nga Lepushe e Kelmëndit. Në Amerike ka ardhe në moshe të re. Ka krijuar familjen e tij të mrekullueshme me bashkeshorten e tij Filteza. Ka punuar dhe me shume perkushtim sot se bashku me vellain Sokol Cekaj kane biznes shume të mire në zemer të Detroitit...

No comments: