Monday, December 11, 2023

Luigj Tinaj

 


LUIGJ TINAJ- seljani nga Kelmëndi,banues prej shume vitesh në New York se bashku me bashkshorten e tij Rudinen. Eshte autor dhe organizator i shume aktiviteteve kulturore e sportive me komunitetin kelmendas në amerike e me pare në Shqiperi. Eshte kantautor,instrumentist dhe kengetar me shume videoklipe ...RD

No comments: