Monday, December 11, 2023

Tome Martini

 


TOME MARTINI ( PELLUMBAJ) - i Grope t'Selces Kelmënd. Prej disa vite jeton në New York me një pjese të familjes se tij. Ai sot është në kapercyellin e 100 viteve jete. Jeta e tij me shume pune gjithmone,por rriti dhe edukoj nje familje te shkelqyer,ai sot shikon pese breza dhe i bâhet zemra mal sa të mire e te zotet i ka. Kelmëndasin do ta mbajne mend Tomen per zerin e tij si fishkellime mauzerri nëper luginen e Bjeshkeve të Nemuna kur hapte dasma e gezime, festivale e tubime me "Kangen për Maje Krahut" që aq për zemer e kan malsoret 

No comments: