Monday, December 11, 2023

Gjergj Tinaj

 


Biznesmeni i sukseshem nga Vermoshi GJERGJ TINAJ.Jeton me familje në SHBA prej shume vitesh,djemt e tij jane shkolluar dhe kane arrite suksese.Në Amerike Gjergj Tinaj ka ndihmuar shume mergimtar me u sistemua në pune dhe per tu integruar në jeten e mergimit...

No comments: