Monday, December 11, 2023

Kole Toli

 


KOLE TOLI ( BUNJAJ) prej Vermosh Kelmend. Jeton me bashkshorten, ish mesuesen e pasionuar Donika dhe me femijet e mrekullueshem Briglantina dhe Arditi në New York. Kole Toli, ish mesuesi i perkushtuar ndaj muzikes dhe fiskultures,njeriu korrekt dhe i palodhur. Në vendlindje e njohin si organizator festivalesh,mbremje rinie,sportakiada dhe se fundi dhe Logun e Bjeshkeve para se te largohej per në Amerike...

No comments: