Wednesday, June 5, 2013

Ne flasim me vepra! Inaugurohet autostrada Shkoder - Hani Hotit (foto nga facebook i Dr.Sali Berisha)

Te dashur miq, sot ne inauguruam autostraden Shkoder - Hani i Hotit investim prej 34 milione euro, financim nga Koopercioni Italian dhe qeveria shqiptare. Autostrada eshte e standarteve me te mira dhe ka nje gjatesi 39 km. Ajo lidh Shqiperine me Malin e Zi dhe eshte pjese e korridorit veri - jug. Me kete inaugurim rrjeti rrugor Hani Hotit - Gjirokaster - Vermosh - Konispol eshte tersisht i ri dhe mbi 98% e tij eshte ndertuar nga viti 2006 gjer sot.
Gjeografia e Shqiperise nuk eshte me ajo qe ishte. Ne mbajme premtimet tona! sb
No comments: