Tuesday, January 8, 2013

Julia Timoshenko deklaroi mbi aktin e mosbindjes civile

Udhëheqësja e opozitës ukrainase Julia Timoshenko, e cila ndodhet aktualisht në burg, ka deklaruar mbi aktin e saj të mosbindjes civile. Për këtë ajo njoftoi përmes një letre të hapur, e cila u lexua në një konferencë për shtyp në Kiev nga mbrojtës i saj, deputeti Sergei Vllasenko.
Në letrën e saj Timoshenko deklaroi se që nga ky moment ajo refuzon të flasë me prokurorët dhe hetuesit. Ajo gjithashtu nuk ka ndërmend të paraqitet
vullnetarisht në gjykatë, të cilën ajo e cilësoi si gjykatë inkuizicioni.

No comments: