Saturday, July 23, 2011

PD, 25 emrat e kryesisë. Basha, më i votuari

TIRANË- Pas një votimi të gjatë dhe mbylljes së procesit të numërimit, Këshilli Kombëtar i PD-së ka publikuar emrat e 25 anëtarëve të kryesisë. Sipas komisionit të përzgjedhur për këtë procedurë, në mbledhje morën pjesë 144 anëtarë të këshillit, ndërkohë që në kutitë e votimit u gjendën 134 fletë votimi. Prej tyre, 131 fletë rezultuan të vlefshme dhe 3 fletë të pavlefshme. Në përfundim të procesit të numërimit, më i votuari ka rezultuar Lulzim Basha, kreu aktual i Bashkisë së Tiranës, me 116 vota.

Ndërkohë që emrat e kryesisë janë si më poshtë:

Sali Berisha

Adriana Gjoni

Aldo Bumci

Arben Qirjako

Arta Sakja

Astrit Patozi

Bujar Nishani

Edi Paloka

Edmond Spaho

Eduard Halimi

Fatos Beja

Ilir Rusmajli

Flamur Noka

Genc Ruli

Jemin Gjana

Jozefina Topalli

Keltis Kruja

Lajla Pernaska

Lulzim Basha

Majlinda Bregu

Mesila Doda

Myqerem Tafaj

Rajmonda Bulku

Ritvan Bode

Sokol Olldashi

Janë anëtarë të kryesisë

Albana Vokshi dhe Gerti Bogdani, si kryetare te organzatave partnere, përkatësisht Lidhja e Gruas dhe Forumi Rinor i PD-së

Rezultati i votimit për kryesinë e PD-së

1 LULZIM BASHA 116
2 SOKOL OLLDASHI 104
3 EDMOND SPAHO 103
4 ALDO BUMÇI 98
5 JOZEFINA TOPALLI 94
6 BUJAR NISHANI 94
7 ASTRIT PATOZI 93
8 FLAMUR NOKA 93
9 RIDVAN BODE 92
10 JEMIN GJANA 84
11 EDI PALOKA 79
12 FATOS BEJA 79
13 MESILA DODA 78
14 GENC RULI 76
15 KELTIS KRUJA 75
16 MAJLINDA BREGU 75
17 ADRIANA GJONI 72
18 ILIR RUSMAJLI 71
19 ARBEN QIRJAKO 69
20 EDUART HALIMI 68
21 MYQEREM TAFAJ 65
22 RAJMONDA BULKU 65
23 ARTA SAKJA 64
24 GENT STRAZIMIRI 64
25 ARBEN IMAMI 62
26 DHORI KULE 60
27 TRITAN SHEHU 60
28 ENKELEJD ALIBEAJ 58
29 ILIR PANO 58
30 LAJLA PERNASKA 58
31 JORIDA TABAKU 57
32 PAULINA HOTI 57
33 EDIT HARXHI 56
34 LEDINA ALIOLLI 53
35 MARK MARKU 51
36 ARENCA TRASHANI 50
37 GENC POLLO 49
38 ARDIAN TURKU 47
39 GAZMEND OKETA 45
40 SPIRO KSERA 43
41 ZANA TURKU 43
42 LEONARD DEMI 39

No comments: