Saturday, July 23, 2011

Berisha lë jashtë kryesisë së PD-së Besnik Mustafajn

Besnik Mustafaj, një prej figurave kryesore të Partisë Demokratike që prej themelimit të saj, është lënë jashtë listës së kandidatëve për kryesinë.

Kreu i PD-së dhe njëkohësisht kryeministër, Sali Berisha, nuk e ka pranuar propozimin që Mustafaj të jetë pjesë e kandidatëve për kryesinë gjatë mbledhjes së Këshillit Kombëtar.

Propozimi që Mustafaj të jetë në kryesinë e PD-së është bërë nga ana e deputetit Gazmend Oketa, i vetmi zë kritik në Partinë Demokratike.

Mustafaj është lënë jashtë kryesisë për shkak të disa kritikave ndaj qeverisë dhe kryeministrit Berisha, çka ka bërë që ai të lihet mënjanë.

No comments: