Thursday, February 20, 2014

Rama i jep Zaloshnjes kompasin/ Sipas tyre ishin 5000 protestues. Fushatë debatesh mbi numrin e pjesmarrësve

Eduard Zaloshnja këtë rradhë ka vendosur të shkruaj pa emër sepse ka frikë se humbet kontratën me televizionin ku realizon pseudsondazhet. Si gjithmon është thirrur nga Edi Rama dhe iu kërkua ndihmue që të tregonin një numër të caktuar samë minimal tue protestuesve. Një shkrim i Zaloshnjes në një portal mashrton duke theksuar se  e territorit faktik ku u zhvillua protesta e PD tregon se në protestë kanë marrë pjesë më pak se 5 mijë vetë, ku pjesa më e madhe u takon punonjësve të Bashkisë, Ujësjellësit të Tiranës
si dhe punonjësve të arsimit parashkollor, dhe të atyre që janë sjellë nga rrethet.
Saipas Zaloshnjes në foton e parë është një pamje e marrë nga Google ku vizatohet territori ku shtrihej protesta.
Në pamjen e dytë është pamje e protestës dhe dendësisë shumë të vogël të njerëzve në të, që nuk shkon as tek 1.5 qytetarë për metër katror.
I gjithë territori i vizuar me skamt e zakonshme të Eduard Zaloshnjes me tolerancë të madhe në favor të protestës, është 100 metra me 30 metra, pra 3 mijë metra katrorë. E llogaritur me 1.5 banorë, bën afërsisht 4.500 pjesëmarrës, por që mund të shtojmë me tolerancë në rreth pesë mijë vetë.
Kjo nuk është një shifër e vogël vazhdon me ironi Zaloshnja. .
5 mijë vetë janë pjesëmarrës dinjitozë për një protestë, por PD nuk ka pse e bën qesharake situatën, duke e shumëzuar me 30 herë.

No comments: