Thursday, February 20, 2014

Berisha refuzoi podiumin/ Rrethohet nga rinia dhe preferon të jetë një prej 150 mijë protestuesve

Sali Berisha është rrethuar nga rinia dhe ai ka zgjedhhur të jetë një nga 150 mijë protestuesit. Ndërkohë lideri historik shkruan një mesazh falenderimi:
“Protesta me gjigande ne 23 vite! Ky eshte vetem fillimi!!
Mirenjohje mirenjohje, perulje me nderim para ju protestueseve qe i kthyet sot shpresen e pashuar shqiptareve. Perpara! Perpara, per protesta, greva, demostrata te tjera.
Mashtruesit qe shkelmuan dinjitetin tone duhet te marrin ndeshkimin e merituar. Zoti e bekofte Partine Demokratike! Zoti e bekofte Shqiperine!! sb”

No comments: