Tuesday, May 17, 2011

7 shenja që tregojnë se ai dëshiron seks

Shumica e meshkujve nuk turpërohen që femrës tia bëjnë me dije se janë të gatshëm për aksion, por më shumnë i nxeh ata kur partnerja inicion seks.
7 shenja që tregojnë se ai dëshiron seks
Shumica e meshkujve nuk turpërohen që femrës tia bëjnë me dije se janë të gatshëm për aksion, por më shumnë i nxeh ata kur partnerja inicion seks.

Pra, YllPress.com ju sjell 7 shenjat që të mësohuni të lexoni sinjalet me të cilat do të dini nëse është i disponuar për seks, para se ai vetë të jetë i vetëdijshëm për këtë!

1. ‘Fiton “ereksion me sy’

Bebëzat e syrit i zgjerohen ashtu që pjesa e zezë e syrit dukshëm rriten që ndosh kur ndien eksitim seksual.

2. Ai vë gishtërinjtë në sythet e rripit të pantallonave

Në këtë mënyrë, ua bën u tërheqë vëmendjen për bigëzimin tuaj dhe paralajmëron që të filloni të mendoni për penis e tij.

3. Shpesh e prek hundën
7 shenja që tregojnë se ai dëshiron seks
7 shenja që tregojnë se ai dëshiron seks

Përveç nëse nuk është i ftohur, ky mund të jetë një sinjal për seks, sepse shkencëtarët zbuluan kohët e fundit se nervat në hundën e mashkullit janë të lidhur me indet e rekcionit.

4. Zëri i tij është shumë më i thellë se zakonisht

Një studim i kryer vitin e kaluar ka dëshmuar se meshkujt e ulin tonin e zërit kur ata janë të ngazëllyer.

5. Ju përkthej mbi supe

Kjo është shpesh simulim koshekuent që tregon se dëshiron kontakt intim me ju.

6. Ju përqafon ashtu që duart i vë në pjesën e poshtme të shpinës

Në qoftë se i mban duart saktë pas prapanicës tuaj me siguri vetëm për atë dëshiron të arrijnë.

7. E kafshon buzën e poshtme

Meshkujt që e bëjnë këtë derisa flasim me ju me siguri imagjinojnë se si bëni seks.

No comments: