Wednesday, May 18, 2011

Foster: Për Gibson, një film për të rilindur

“Një film për të rilindur”. Jodie Foster ka zgjedhur Mel Gibson si protagonistin për “The LinkBeaver”, sot jashtë konkursit në Kanë.

“Është një person besnik, i çmuar, i këndshëm dhe shumë i afërt”, ka thënë ajo për aktorin e përfshirë prej një viti nga akuzat për dhunë ndaj gruas së tij të dytë Oksana Gregorieva.

Sot në mbrëmje aktori do të jetë në festival.


Foster: Për Gibson, një film për të rilindur


No comments: