Tuesday, May 17, 2011

Karissa Shannon me bikini “patriotik”

Sexy Shannon, tani me bikini “patriotik”, i ka magjepsur amerikanët dhe të tjerët. YllPress.com ju sjell fotot e modeles sensuale nga plazhet e Majamit.
Zmadho fotografinë
Karissa Shannon me bikini “patriotik”
Bukuroshja e Playboy-it Karissa Shannon është fotografuar në plazhët e Majamit me bikini. Si zakonisht bukuroshja sexy ka ngjallur interes ku është paraqitur.

Sexy Shannon, tani me bikini “patriotik”, i ka magjepsur amerikanët dhe të tjerët. YllPress.com ju sjell fotot e modeles sensuale nga plazhet e Majamit. Karisa Shannon ne kontroll total
Zmadho fotografinë
Karissa Shannon
Karissa Shannon
Zmadho fotografinë
Karissa Shannon
Karissa Shannon
Zmadho fotografinë
Karissa Shannon
Karissa Shannon
Zmadho fotografinë
Karissa Shannon
Karissa Shannon

No comments: