Wednesday, May 18, 2011

Zyrtare, Karla Bruni është shtatzënë

Pas zërave të shumtë, tani vjen lajmi zyrtar: Carla Bruni është shtatzënë. Konfirmimi ka ardhur nga babai i presidentit, Pal Sarkozy, i cili në një intervistë për "Bild" ka konfirmuar shtatzaninë e nuses së djalit.

"Jam i gëzuar që do të bëhem sërish gjysh. Jam i sigurt se nëse do të jetë vajzë, fëmija do te jetë e bukur si Carla", tha Sarkozy.

Javët e fundit u fol shumë për shtatzani të zonjës së parë së Francës, por nga zyra e Sarkozy nuk kishte asnjë konfirmim. Modelja dhe këngëtarja 43-vjecare nuk pranonte të jepte asnjë sqarim për gazetarët. Megjithatë ajo u pa ndërsa hynte në një prej klinikave më të rëndësishme gjinekologjike në Paris.


Zyrtare, Karla Bruni është shtatzënë

No comments: