Tuesday, May 17, 2011

Simboli i bukurisë argjentinase zhvishet për Playboy-n

Bukuroshja latine Claudia jo vetëm që është një aktore e mirë, por është e njohur edhe për talentin e saj në kërcimin në akull, shumë i njohur në Argjentinë “Dancing on Ice”.
Zmadho fotografinë
Simboli i bukurisë argjentinase zhvishet për Playboy-n


Seks simboli argjentinas 34 vjeçarja Claudia Albertario, aktore dhe modele ka pozuar për revistën më të njohur të botës për meshkuj Playboy, ndërsa YllPress.com ju sjell fotot e bukuroshes.

Bukuroshja latine Claudia jo vetëm që është një aktore e mirë, por është e njohur edhe për talentin e saj në kërcimin në akull, shumë i njohur në Argjentinë “Dancing on Ice”.
Zmadho fotografinë
Claudia Albertario
Claudia Albertario
Zmadho fotografinë
Claudia Albertario
Claudia Albertario
Zmadho fotografinë
Claudia Albertario
Claudia Albertario
Zmadho fotografinë
Claudia Albertario
Claudia Albertario
Zmadho fotografinë
Claudia Albertario
Claudia Albertario
Zmadho fotografinë
Claudia Albertario
Claudia Albertario
Zmadho fotografinë
Claudia Albertario
Claudia Albertario
Zmadho fotografinë
Claudia Albertario
Claudia Albertario
Zmadho fotografinë
Claudia Albertario
Claudia Albertario
Zmadho fotografinë
Claudia Albertario
Claudia Albertario
Zmadho fotografinë
Claudia Albertario
Claudia Albertario
Zmadho fotografinë
Claudia Albertario
Claudia Albertario
Zmadho fotografinë
Claudia Albertario
Claudia Albertario

No comments: