Thursday, February 17, 2011

Le Shqipërinë, zhvendoset në Spanjë


Këngëtarja, Ingrid Gjoni, që prej pak javësh i mungon Tiranës, duket se nuk ka ndër mend të kthehet në vendin e saj. Pas qëndrimit në Zyrih, këngëtarja është nisur drejt Milanos, për një koncert, ndërsa destinacioni i fundit ishte Spanja. Dhe kjo, jo si një qëndrim disa ditor për ndonjë koncert, por shumë më tepër.

Këngëtarja ka vendosur që për disa kohë të jetojë larg Shqipërisë dhe vendi i saj i jetesës së re, do të jetë pikërisht vendi turistik i Europës. “Do të jetoj për disa kohë atje. Kam nevojë të shkëputem për momentin nga Tirana”, tregon ajo. Nuk dihet nëse kjo shkëputje e Gjonit ka lidhje me aktivitetin e saj muzikor, apo jetën private. Këngëtarja nuk jep komente, por rrëfen se ndihet plotësisht e lumtur në këto pushime që i ka kushtuar vetes./vip.shqiperia

No comments: