Saturday, December 30, 2023

Shkëlzen Berisha: Kartolina e Ramës për Vitin e Ri është arrestimi dhe izolimi i liderit të opozitës!


 Shkëlzen Berisha ka reaguar pas vendimit të Gjykatës së Posaçme, që e vendos kreun e Partisë Demokratike në arrest shtëpiak.

“Kartolina e Ramës për Vitin e Ri është arrestimi dhe izolimi i liderit të opozitës!” shkruan Berisha.


Berisha është vendosur nën arrest shtëpiak edhe pse është nën hetim dhe ndaj tij nuk ka asnjë akuzë.


No comments: