Sunday, March 3, 2013

TOPALLI, TAKIM ME STRUKTURAT E PD-

Partia Demokratike e Shkodres ka zhvilluar mbledhjen e saj pa praninë e mediave, ku e pranishme ka qënë edhe kryetarja e Kuvendit të Shqipërisë Jozefina Topalli. Në këtë mbledhje merrnin pjesë drejtuesit e PD-së në Rrethin e Shkodres, deputetet, anëtaret e kryesisë dhe kryetaret e komunave dhe Bashkive, të rinjtë e FRPD- së, si dhe përfaqësues të grup-seksioneve të partise demokratike.
Nga burime brenda Partise Demokratike mesohet se përqendrimi I diskutimeve ka qene rreth organizimit dhe administrimit të zgjedhjeve të 23 Qershorit nga ana e strukturave të Partisë Demokratike, si dhe jane dhënë udhëzimet përkatëse për secilen njësi të qeverisjes vendore. Kryetarja e Kuvendit Topalli njeheresh edhe Nenkryetare e Partise Demokratike, ka kërkuar nga gjithë drejtuesit e PD-së në rreth arritjen e objektivave për zgjedhjet e 23 Qershorit. Prej disa muajsh nen drejtimin e kryeparlamentares Topalli partia demokratike ka nisur pergatitjet per fushaten elektorale per zgjedhjet parlamentare te 23 Qershorit. Ndërkohë gjatë ditës së premte kanë ndodhur edhe dy ndryshime  në drejtorinë e Bujqësisë ku Gëzim Hardolli është emeruar në postin e Guri Beshit. Ndërkohë në drejtorinë e sigurimeve shoqërore është emëruar Sabri Bushati në vend të Rexhep Recit. Ndryshimet kanë ndodhur vetëm pak muaj përpara zgjedhjeve parlamentare të 23 Qershorit.

No comments: